marți, 9 iunie 2009

Deplasare Suceava


BT PRIDE organizeaza sambata 13 iunie, deplasarea la meciul dintre Cetatea Suceava si Fc Botosani, din cadrul ultimei etape desfasurate in acesta stagiune de campionat al Ligii a II.

Cei care vor dori sa fie alaturi de echipa in acest meci cu totul si cu totul special pentru noi suporterii, o pot face prezentandu-se in ziua meciului in fata Stadionului Municipal pana la ora 09:00 cel tarziu.

Tinem sa precizam ca nu exista limita de locuri disponibile si toata lumea va putea efectua deplasarea prin autocarele puse la dispozitie de conducerea clubului.

Demonstrati-va voua insive in primul rand ca sunteti mandri de faptul ca Fc Botosani este echipa noastra mult iubita, iar orgolioul nostru de botosaneni ne va face sa fim invingatori intotdeauna, inainte ca meciul sa aibe loc sau indiferent de rezultatul partidei desfasurate.

Pregatim cu adevarat un spectacol de zile mari, si speram la acelasi lucru din partea voastra, fiecare dintre voi avand obligatia morala sa contribuie mai mult sau mai putin in reusita acestui meci.

Pride - inceputul unei noi ere.

6 comentarii:

Anonim spunea...

asta s-ar numi siteul unei galerii ultras :)penibil din partea voasra`

Anonim spunea...

nah ce sa ii ceri unui sucevean prost care nu stie ce inseamna galerie si ce inseamna fenomen ultras....vai de capul vostru de suceveni .....

Contras spunea...

auzi nu cred ca are rost sa vb de fenomenul ultras....kkt nu e nici un fenomen....iar daca e vorba de galeria cred ca mai bine sa vb sambata.Va asteptam la Suceava numa' bine !

Anonim spunea...

"Tinem sa precizam ca nu exista limita de locuri disponibile si toata lumea va putea efectua deplasarea prin autocarele puse la dispozitie de conducerea clubului."

vai de pula voastra:))

redu' spunea...

"SUSTINE-TI"???rusinos!!! mesaje copiate, steme copiate.. astea se mai accepta... dar asa ceva NU!!! RUSINE!!!

Mate0 spunea...

"sustine-ti" lol