sâmbătă, 11 aprilie 2009

Fc Botosani 0 - 0 Dunarea Galati



Ca urmare a declaratiilor facute de finantatorul echipei noastre de suflet , Valeriu Iftime, am luat decizia de a nu incuraja echipa la meciul cu Dunarea Galati.
Dupa meciul de la Roman cu Lotus Felix, dl Iftime a gasit de cuviinta sa ne jigneasca spunand despre noi ca "am facut orasul de rusine" prin unele scandari ale noastre.
Tinem sa precizam ca imaginea brigazii noastre a fost patata prin acele declaratii, iar noi nu putem lasa ca cineva sa-si bata joc de munca noastra.
Putini stiu eforturile noastre, de a nu dormi nopti inainte de meciuri, zile pierdute pt mesaje, deplasari de sute de km si multe alte lucruri.
ONOAREA e cel mai de pret lucru pe care il are brigada noastra iar acest lucru nu va putea sa ni-l ia nimeni, conducatori, jucatori, rivali.
De la scurta noastra aparitie, am castigat simpatii dar si critici, lucruri normale intr-o societate democrata, lucruri pe care le acceptam, dar niciodata nu vom lasa sa fim calcati in picioare, pentru ca PRIDE atat timp cat va exista va avea ONOARE.


Cu respect, BT PRIDE

9 comentarii:

Dart spunea...

Alaturi de voi baieti... BRAVO

Edy spunea...

repect bt pride:D:X

Anonim spunea...

respect BT PRIDE sper totusi sa va mai vad incurajand echipa ca e mult mai frumos cu voi cantand nu-l ascultati pe 'marele' Iftime ce stie el FZBT respect inca odata BT PRIDE

Anonim spunea...

respect....

Admin spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Admin spunea...

respect pt pride....http://FotbalClubBotosani.blogspot.com

Anonim spunea...

Subscriu la cele spuse de baieti....ati cam inchis gura multora cu un astfel de comunicat mai mult decat pertinet. Asta inseamna fratilor' mentalitate de ULTRAS. Pai ce-ati vrut sa intampinam galeriile adverse cu paine si sare?! Ce au crezut aia de la Tulcea ca ne impresioneaza cumva prin aparitia in asazisa lor galerie a fetitelor de "miss"?! Treziti-va suntem pe stadion nu la opereta(pt. soarecii de tastatura)! In ceea ce priveste conflictul de "catifea" cu cei din conducere, nu-i bagati in seama, mai bine cumperi bilet si-ti sustii fara rezerve echipa locala. Ultrasii adevarati nu cer in veci pomana de la conducerea unei echipe indiferent de situatia ei, ceea ce voi ati dovedit acest lucru...drept pt. care respectul care vi se cuvine este asigurat din partea mea! :)
P.S.- Pt. primul vostru trofeu (la cat mai multe "desfiintari" adverse :)... ) chiar am sa beau si eu o bere de bucurie! :))

Anonim spunea...

d ce nu atzu lasat commentul ala de la cel din bacau??? doare adevarul???javrelor

Anonim spunea...

uitate mai bine mai prostule.... nu te baga in seama cu japca daca esti un prost.