duminică, 26 aprilie 2009

Comunicat



In urma comunicatului dat de cel de la Tulcea, care acuza in stanga si in dreapta nu stiu ce aberatii si explicatii hilare rau de tot, am decis sa explicam prin acest mod concluziile noastre dupa acest incident...
1. Nu a fost vorba de nici un blat cu Jandarmii, dovada fiind faptul ca unul dintre suporterii a fost amendat si interzis pe stadion timp de 1 an si pozele care arata ca galeria a fost luata cu asalt de catre scutieri pentru investigatii.
2. Suporterul care a fost vazut in preajma acelui jandarm discuta cu el in contradictoriu pe tema “De ce ne filmezi bai cacat?” nicidecum punerea in aplicare a vreunui plan.
3. De ce am facut acest gest ? – L-am facut datorita faptului ca asa am crezut noi de cuviinta si nu regretam in vreun fel acest lucru. Toti cei care vor veni la Botosani vor avea parte de acelasi lucru sau cel putin vom incerca sa ramana cu un steag mai putin.
4. Asezarea unui steag pe gard implica niste riscuri pe care trebuie sa ti le asumi nicidecum sa arunci vina in alta parte.


In inchiere vrem sa precizam alte cateva lucruri :


Asteptam sa ni se explice de catre cel din Tulcea, de ce la meciul tur dintre cele 2 echipe galeria gazda a venit dupa pauza in graba si au asezat steagu pe gard si au inceput sa cante. Probabil au fost sunati de unul dintre parintii lor : “Bah au venit astia de la Botosani cu galerie, voi unde suntet i?”
“P.S. 3 Pe botosaneni am fost sa-i ardem atunci cu Volvo la iesirea din oras!”– Pe cine sa ardeti voi cu Volvo cand voi erati 4 oameni intr`o masina si noi 50 in 2 microbuze ?
Nu facem caz dupa acest incident si nici nu vrem sa fim criticati sau apreciati, pur si simplu asta a fost sa fie.
Intr-adevar Jandarmeria Botosani conduce in topul pe tara al celor mai prosti in domeniu cu atat mai putin poti cade la un consens cu ei.
Iar pentru vecinii nostri suceveni care o ard in fair fighturi numai pe net sa nu ne poarte noua de grija si sa se pregateasca temeinic pentru meciul din ultima etapa unde vor avea parte de cateva surprize.


BT PRIDE

9 comentarii:

Anonim spunea...

bv respect...chiar dak se mai gasesc unii sa critice....asa trebe sa fim...de acum incolo sa se calce cu frik pe municipal..bv baieti...

Anonim spunea...

ce terminati.

Anonim spunea...

Totusi, ce v-a venit asa dintr-o data sa fiti violenti, si orientati spre capturi?

Credeti ca asa o sa fiti MAI ULTRASI ,MAI SUPORTERI? Agresand oaspeti care vin in numar de 2-3-7 persoane ?? Scopul ultrasilor e sa se distruga intre ei?

Nu ma injurati, nu va repeziti sa trageti o concluzie, mai bine ganditi-va.

Parerea mea e ca lucrul cel mai de pret pe care il poate face un grup ultras este sa atraga o multime cat mai mare de oameni care sa sustina echipa. Iar numarul fiind mare, influenta pe care o poate avea galeria asupra echipei/clubului creste.
Si bataie doar cu rivalii adevarati (in cazul vostru: Suceava).


Semnat: unu batran dintr-o peluza din tara asta, care a cazut si el in febra capturilor acum cativa ani, dar i-a trecut.

Anonim spunea...

Subscriu la cele spuse de baieti....ati cam inchis gura multora cu un astfel de comunicat mai mult decat pertinet. Asta inseamna fratilor' mentalitate de ULTRAS. Pai ce-ati vrut sa intampinam galeriile adverse cu paine si sare?! Ce au crezut aia de la Tulcea ca ne impresioneaza cumva prin aparitia in asazisa lor galerie a fetitelor de "miss"?! Treziti-va suntem pe stadion nu la opereta(pt. soarecii de tastatura)! In ceea ce priveste conflictul de "catifea" cu cei din conducere, nu-i bagati in seama, mai bine cumperi bilet si-ti sustii fara rezerve echipa locala. Ultrasii adevarati nu cer in veci pomana de la conducerea unei echipe indiferent de situatia ei, ceea ce voi ati dovedit acest lucru...drept pt. care respectul care vi se cuvine este asigurat din partea mea! :)
P.S.- Pt. primul vostru trofeu (la cat mai multe "desfiintari" adverse :)... ) chiar am sa beau si eu o bere de bucurie! :))

Imi cer scz. ca am postat aiurea in alte sectiuni dar m-a cam dus in eroare locul de comentarii! :)

Anonim spunea...

:)) vaide voi ... ce mai captura ati facut ... un mic banner... si ala luat cu greu :))) .... sunteti o rusine ... !!

Anonim spunea...

cica "Asta inseamna fratilor' mentalitate de ULTRAS" hahaha. taranilor.

Anonim spunea...

tulcene nu te mai baga in seamna cu japca;) stai cuminte acoo in cusca la tine.....te stiu dupa ip.

Anonim spunea...

salut...chiar asa mai? oricine va veni la voi o sa ramana fara un steag si o va pati rau de tot? baieti, acum ca Farul a retrogradat va asteptam cu "drag" la Constanta sa vedem care e mai tare. Respect Petrolul Ploiesti! Luati lectii de la ploiesteni!

Anonim spunea...

deplasari inafara de suceava sunteti capabili sa faceti? sau sunteti ultrasi pe ulitele voastre din sat... botosani sat parasit!!!